top of page

ELEKTRISCHE VRACHTWAGEN.NL

TOOLS

TCO calculator helpt je snel een makkelijk de totale kosten van een elektrische vrachtwagen te vergelijken met de kosten van een dieseltruck. 

De elektrisch verbruikscalculator helpt je het elektrisch verbruik van je toekomstige elektrische vrachtwagen te vinden.

De aanZET subsidie calculator helpt je snel en makkelijk de hoogte van de aanZET subsidie te vinden. Tot wel €131.900,- subsidie per elektrische vrachtwagen!

Wil jij meerder elektrische vrachtwagens gaan opladen? Maar weet je niet zo goed hoe groot je netaansluiting zou moeten zijn? Deze tool helpt je sneller inzicht te krijgen in je (op)laadvermogens. 

Wil jij weten welke eTrucks er allemaal te koop zijn? ElektrischeVrachtwagen.nl heeft het complete overzicht van alle eTrucks al voor je klaar staan!

Elektrische Vrachtwagen.nl
Podcast

Elektrische vrachtwagen.nl.png

In de Elektrische Vrachtwagen.nl Podcast bespreekt Johnny Nijenhuis alle relevante onderwerpen die te maken hebben met het inzetten van elektrische vrachtwagens. 

De eerste drie afleveringen geven een algemeen beeld over de kansen van elektrische vrachtwagens. 

De daaropvolgende afleveringen gaan we in op hernieuwbare brandstofeenheden, het elektriciteitsnet en netcongestie, en laadinfrastructuur. 

Met het toenemen van de kansen van elektrische vrachtwagens, neemt ook de behoefte aan kennis over elektrische vrachtwagens sterk toe. 

Deze podcast probeert eerlijk, snel en gemakkelijk meer kennis te delen over elektrische vrachtwagens. 


Met 

CONTACT

Wil je in contact komen met ElektrischeVrachtwagen.nl? 

Dat kan via:

De Egge 6
8141 HK
Heino

Tel.: +31 (0) 6 1905 7881

Bedankt voor de inzending!

bottom of page